April 16, 2021

Kozijnen Rotterdam
Op zoek naar in Rotterdam? Bij Direct kozijnen ben je op het juiste adres. De aluminium kunststof kozijnen/ramen van d bieden de nieuwste beveiliging en energie-effici├źntie en bieden u alle voordelen van PVCU. Voeg het voordeel van slimme zichtlijnen, ingebouwde sterkte, groter glasoppervlak en een ruime keuze aan ontwerpen, kleuren en afwerkingen toe.Kunststof Raam kozijnen
Beschikbaar in meer dan 200 polyester poedercoating kleuren, inclusief textuur en houteffect poedercoating. Aluminium is het perfecte product als u op zoek bent naar een handgemaakt raam van hoge kwaliteit dat past bij uw traditionele of moderne woning.

Direct kozijnen met kunststof raamkozijnen Staalvervanging beschikbaar als een directe vervanging voor uw oude stalen ramen zijn bijna niet te onderscheiden van de originelen en prachtig met de hand gemaakt om uw huis te verbeteren.

Onze kunststof raamkozijnen zijn ook geschikt voor eigenschappen in kust- of soortgelijke omgevingen, verkrijgbaar als schuiframen, kantelen en draaien, draaipunten en nog veel meer. Met Direct kozijnen in aluminium kunt u nog meer licht binnenlaten in uw huis, met behulp van de kleinst mogelijke profielen. Onafhankelijk getest en bewezen de vereisten van de nieuwste bouwvoorschriften te overtreffen met standaard beglazing eenheden.

Bekijk de regio’s waar Direct Kozijnen actief is met hun werkzaamheden:

www.directkozijnen.com