Boomstam salontafel op Maat

Wilt u  speciaal boomstam tafelblad op maat laten maken?

Bij het kiezen van uw hout moet u ervoor zorgen dat het hout gekruid, droog en zo vlak mogelijk is.De stijl en het type van het hout is een persoonlijke keuze – hoewel interessante granen en epoxy randen het beste werken voor dit soort projecten.

We hebben ons stuk hout gekapt en voorbereid, maar als je niet over de apparatuur beschikt, kun je je leverancier vragen het hout in de juiste maat en diepte te zagen en ook vragen om het in twee te hakken als je het gaat doen een centraal rivierkanaal. In ons assortiment bestaat er veel uit boomstam tafelblad.

Je moet dan je stukken hout omdraaien en omkeren om het rivierkanaal te creëren en eventuele schors van de rand van de rand te verwijderen. De kern van een boomstam tafelblad bestaat uit oud hout. Hierdoor kan de hars hechten aan het massieve hout en zal de afgewerkte tafel mechanisch sterk zijn.

Gebruik een beitel om de schors te verwijderen en schuur het vervolgens af met schuurpapier om los materiaal te verwijderen. Veeg of stof dan stof en vuil van het.

 

 

Copyright © 2019 Scepter Marketing. All rights reserved.