Just another WordPress site

Glazen Balustrade op maat !!

Glas in badkamers is niet langer beperkt tot de douche en spiegels. Glasinnovaties veranderen feitelijk de manier waarop de ruimte kan worden gebruikt, de bruikbaarheid van dat gebruik en zien er verdomd goed uit in het proces. De manier wijzigen waarop de ruimte wordt gebruikt
Vanuit een ontwerp-perspectief lazen balustrade een van de moeilijkste ruimtes zijn om te ontwerpen met behoud van licht, ruimte en bruikbaarheid. Met meer decoratieve privacyopties dan ooit tevoren, zijn grote externe glasplaten een uitstekende optie om in de eerste plaats dat natuurlijke licht in de ruimte te krijgen. Zodra dat licht binnen is, kan dat door de ruimte worden gehaald door gebruik te maken van frameloze glazen deuren en spiegels.

Een verbazingwekkende nieuwe innovatie in de schuif deur ruimte voor nieuwe huizen. Wingman Montage heeft een schuif deursysteem dat kan worden geschoord tussen twee wanden van maximaal 3 meter, waarbij het glas wordt ondersteund zonder extra palen of plafondversteviging. De glazen balustrade is slank met alle bewegende delen ingekapseld in een slanke rail. Dit biedt grote mogelijkheden voor het opdelen van kleine ruimtes zoals toiletten en douches van het grootste deel van de kamer, terwijl een eenvoudige clean-line esthetiek behouden blijft.

Wil jij meer weten over de diensten van Wingman Montage kijk dan op de website. Ze bieden verschillende diensten aan: glazen deur, glazen balustrade, beloopbaar glas.

Bekijk ons Video